Ja mam taki gadżet w O1 ...kupiona w salonie
Optymalne miejsce na zmieniarkę
Zwiń
X
-
djczas, Nie wiem co masz do formatu Mp3 , Ty może widzisz różnicę ja nie zabardzo po za tym Mp3 jest praktyczniejsze bo na płyte więcej utworów wchodzi. To takie sprostowanie.
Jak bym zakładał to albo : w schowku o ile wejdzie albo w bagażniku wykorzystać wnękę poprawej stronie, bo nie będziemy sie bawić w chowanie przed złodziejami pod siedzeniamiByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Ziomal, Nie w tym problem. Pomysl :wink: Jak masz MP3 to miescie Ci sie spokojnie kolo 10 godzin muzyki (zalezy od jakosci), wiec po co zmieniarka wtedy. Jak masz kaseciaka lub nie cierpisz formatu MP3 ( a uwierz mi jest roznica, zobacz jak jest kompresowana taka muzyka, a zobaczysz w czym roznica) no to trzeba zmieraczke montowac :twisted:
Komentarz
-
-
Ja dość długo miałem zamontowaną zmieniarkę pod podłogą w tym styropianie, trzeba było tylko troche wyciąć odrobinę tak żeby wtyczki sie zmieściły (ale to zależy od zmieniarki). podnośnik spokojnie zmieści sie po lewej stronie tego styropianu (tylko jedną ściankę wystarczy podciąć tak w miarę pasownie żeby nie latał.Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez luky8Ja dość długo miałem zamontowaną zmieniarkę pod podłogą w tym styropianie, trzeba było tylko troche wyciąć odrobinę tak żeby wtyczki sie zmieściły (ale to zależy od zmieniarki). podnośnik spokojnie zmieści sie po lewej stronie tego styropianu (tylko jedną ściankę wystarczy podciąć tak w miarę pasownie żeby nie latał.k (tez u siebie go do czegos wykorzystalem :diabelski_usmiech ). Dosc dyskretne miejsce
k Tylko nie wiem jak bedzie ze zmieniarka i wyjmowaniem jej w celu wyjecia magazynka :roll: A moze ulokowac ja w bagazniku nad nakolem ? lub w prawej wnece u gory? :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasSaszka, ja napisałem jesli słuchasz mp3 to można na coś innego przeznaczyć pieniądze a nie na zmieniarke nnp na porządny zestaw przedniWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
ja tylko napisałem na przykład np w skrócie ale to jest jego wybór
a dlatego że od czasu do czasu można zapodać płyte audio i posłuchac sobie w dobrej jakości ale to nie otym tu mowa tylko o zmieniarce sam posiadam zmieniarke i to mp3 zmieniarke i po pewnym czasie doszedłem do wniosku że wyrzuciłem pieniądze w błoto
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasja tylko napisałem na przykład np w skrócie ale to jest jego wybór
a dlatego że od czasu do czasu można zapodać płyte audio i posłuchac sobie w dobrej jakości ale to nie otym tu mowa tylko o zmieniarce sam posiadam zmieniarke i to mp3 zmieniarke i po pewnym czasie doszedłem do wniosku że wyrzuciłem pieniądze w błotoWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
U mnie podnosnik jest w drugim styropianie w kole zapasowym.
Tylko nie wiem jak bedzie ze zmieniarka i wyjmowaniem jej w celu wyjecia magazynka
Ja aktualnie przeniosłem zmieniare z lewej strony za nadkolem, musiała ustąpić miejsca wzmacniaczowi w podłodze :szeroki_usmiechZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
ja mam zmienarke KENWOOD przylepiłem taśme dwóstronna do zmieniary potem na to żepy i do tapicerki w bagazniku i spoko nigdy mi nie przeskoczyła , ale to wszystko rzecz gustu ja do bagaznika nie zagladam i 10 cd całkowicie mi wystarcza w magazynku[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SaszkaNa razie najbardziej podoba mi się pomysł z władowaniem zmieniarki pod podłogę bagażnika, w styropian. Mam tylko jedną wątpliwość - czy tam czasem się coś nie grzeje i czy w tym styropianie nie będzie zmieniarce "za ciepło"?
Komentarz
-
-
mp3:
Nie wiem czemu czepiacie się mp3? Założyłbym się z każdym z was, że w ślepej próbie w warunkach domowego audio nie odróżnicie dobrej mp3 od CD. :diabelski_usmiech Poza tym niektórzy (młode pokolenie) przedkłada jednak ilość nad jakość. Dzięki temu urządzenia takie jak iPod rewolucjonizują rynek muzyczny.
Zmieniarka:
Dla mnie zmieniarka załadowana w całości mp3 dawałaby wygodny, natychmiastowy dostęp do sporej bazy muzyki. Mam w aucie ponad 60 klasycznych płyt CD. To ciągłe zmienianie, wyjmowanie, chowanie :szeroki_usmiech ile na to tracę czasu, bez sensu...
Dlatego sam też myślę o zmieniarce 8)
Osobiście zamierzam ją umieścić w lewej wnęce bagażnika, przed nadkolem. To chyba najlepsze miejsce, bo nie zabiera specjalnie przestrzeni bagażowej, zmieniarka jest osłonięta przed ewentualnym uszkodzeniem przy wkładaniu czegoś ciężkiego i jest do niej łatwy dostęp.Perfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Perfeemp3:
Nie wiem czemu czepiacie się mp3? Założyłbym się z każdym z was, że w ślepej próbie w warunkach domowego audio nie odróżnicie dobrej mp3 od CD. :diabelski_usmiechad:
nie każdy słucha "muzyki" z "jamnika" :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6nie każdy słucha "muzyki" z "jamnika" :diabelski_usmiech
Różnicę słychać głównie, jak się wie, co jest mp3, a co nie jest. Pobaw się - zasłoń oczy, a Twoja dziewczyna niech popuszcza Ci troszkę muzyki... Nie masz szans.Perfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
Komentarz